mei 2021

GGD regio Utrecht opent vaccinatielocatie in De Beursfabriek Nieuwegein

Op maandag 3 mei opent de GGD een vaccinatielocatie in de Beursfabriek. Met de opening van deze nieuwe locatie kunnen inwoners uit Nieuwegein en buurgemeenten zich dichtbij huis laten vaccineren. Inwoners krijgen een oproep voor hun vaccinatie van de huisarts of het RIVM. In de Beursfabriek zal gestart worden met het Pfizer-vaccin.

De priklocatie is zeven dagen per week geopend van 8.00 tot 20.00 uur. Naar verwachting blijft de locatie geopend tot eind september.

De Beursfabriek is ingericht volgens landelijke richtlijnen. Zodat het vaccineren geordend, professioneel en coronaproof kan gebeuren. Ook is deze locatie goed bereikbaar en voor langere tijd beschikbaar.

De Beursfabriek is goed te bereiken per fiets en openbaar vervoer. Komt u met de auto? Houd dan rekening met een kleine omleiding vanwege wegwerkzaamheden aan de Symfonielaan. Vanaf 10 mei is de Beursfabriek voor automobilisten te bereiken via een kleine omleiding via de Sweelincklaan. Ze verwachten dat de werkzaamheden 4 weken zullen duren. De route richting de vaccinatielocatie in de Beursfabriek staat met bordjes duidelijk aangegeven. Voor (brom-)fietsers geldt geen omleiding. De Beursfabriek blijft voor hen via de Symfonielaan bereikbaar.

Rondom de Beursfabriek zijn gratis parkeerplekken beschikbaar. Ook is er een ‘kiss and ride’ locatie ingericht. Op deze plekken kunt u kort parkeren, als u iemand wilt afzetten of ophalen. Op de locaties zijn rolstoelen beschikbaar voor mensen die slecht te been zijn.

« Terug naar overzicht

voor

Organisatoren

De Beursfabriek biedt de perfecte evenementenlocatie voor kleine, middelgrote en grote beurzen en evenementen.

Organisatoren vertellen we graag meer over de mogelijkheden van onze locatie.

We geven vrijheid in keuze voor (de meeste) leveranciers, uiteraard adviseren wij u graag.

Meer voor organisatoren

voor

Bezoekers

Welkom op de website van Beursfabriek Nieuwegein. Heeft u binnenkort een evenement in de Beursfabriek? Klik dan hier voor informatie over nieuws, de bereikbaarheid en hotels in de buurt.

Meer voor bezoekers

voor

Exposanten

Welkom op de website van Beursfabriek Nieuwegein. Heeft u binnenkort een evenement in de Beursfabriek? Klik dan hier voor informatie over de locatie, de bereikbaarheid en hotels in de buurt.

Meer voor exposanten