voor OrganisatorenBeursfabriek

Faciliteiten

In dit hoofdstuk kunt u alle technische informatie lezen en voorzien wij u van de diverse vaste- en geprefeerde leveranciers die meer voor u kunnen betekenen bij de organisatie van uw evenement.

Hieronder staat uitgelegd hoe de projectcoördinatie vanuit de Beursfabriek is georganiseerd.

Projectcoördinatie

Flexibiliteit en persoonlijk contact zijn twee speerpunten die bij ons erg belangrijk zijn. Ons ervaren organisatieteam staat dan ook voor u klaar; voor en tijdens uw evenement. Wanneer u dat nodig acht, adviseren en ondersteunen wij u graag. Onze eventmanager zal uw aanspreekpunt zijn gedurende de fase van voorbereiding. Daarnaast zal er tijdens het evenement, in overleg, een projectcoördinator van de Beursfabriek aanwezig zijn voor diverse hand- en spandiensten en uiteraard voor calamiteiten.

Projectbegeleiding

Wanneer u gebruik maakt van de Beursfabriek buiten de uren van maandag t/m vrijdag van 08.00 tot 16.00 uur dan wordt er voor ieder extra openingsuur € 45,- per uur doorberekend ten behoeve van de verplichte projectcoördinatie van de Beursfabriek.

Plattegrondenhier ziet u de begane grond, hier ziet u de 1e verdieping.

Geprefereerde leveranciers

Ook werkt de Beursfabriek met een aantal geprefereerde leveranciers uit diverse vakgebieden. Al deze leveranciers zijn stuk voor stuk bekend met de locatie en kunnen u een mooi en scherp aanbod doen ten aanzien van hun diensten of producten.

Naast onze vaste leveranciers kunnen wij u ook adviseren voor andere producten & diensten die onmisbaar zijn tijdens het organiseren van uw evenement. Deze aanbevolen leveranciers zijn allen bekend met de Beursfabriek en bieden een hoog serviceniveau gecombineerd met een scherp prijsniveau.